Fri fragt i Danmark ved køb over DKK 399

Historien bag

Tekstilindustrien rystes af den ene skandale efter den anden. Syersker lider under dårlige produktionsvilkår fjernt fra den vestlige verden og store masseproduktioner forurener verdens have og miljøet. Hos Their Story vil vi bekæmpe disse forhold og har derfor startet vores koncept: børnetøj håndlavet af uafhængige kvinder.
Det hele startede med en gave fra vores far, som i forbindelse med hans arbejde boede i Tyrkiet. Vores far, en stolt bedstefar, arbejder med udviklingsarbejde i forskellige lande og har derfor en god forbindelse til den lokale befolkning. Gaven, en lækker cardigan håndlavet af økologisk bomuld, købte han af en ung kvinde i Ankara. Hun fortalte ham, at der ikke langt fra Ankara, er en gruppe kvinder, der fremstiller de strikkede produkter hun sælger. Kvinderne forfølger deres håndværk uden nogen forpligtelse, og mærker de enkelte kreationer med deres navne.
Sådan fandt den lille cardigan, sammen med sin historie, vejen til Danmark.
Rikke, mor til en lille dreng var modtageren af gaven. Da Rikke og 2 af hendes søstre (i dag de 3 grundlæggere af Their Story) hørte om historien bag det iøjnefaldende navneskilt, blev de imponerede over produktets flotte enkelthed og kvaliteten i håndarbejdet.

Det stod klart for os: Det har verdenen brug for. Varer, der fremstilles uden nogen form for pres og leveres fra hånd til hånd på den korteste og mest gennemsigtige måde. Ganske kort efter besøgte vi kvinden i Ankara - i vores bagage ideen om en mere retfærdig verden. Efter en imponerende og følelsesladet rejse var konceptet for vores lille firma klart: womens empowerment – at styrke kvinders selvstændighed. Især i lande, hvor køn og social ulighed stadig spiller en særlig stærk rolle. Interesserede kvinder skal være i stand til at blive involveret i henhold til deres egne behov. Børnetøjet skal ikke være en pligt, men en chance for kvinderne. En chance for at undslippe hverdagen i et par timer, gemme noget til familiens kasse eller egne ønsker og at vide, at børn over hele verden bærer tøjet med deres navne.

Tøjet er som et fingeraftryk fra kvinderne. Hver af dem strikker, som de lærte af deres mor, tante eller søster, så hvert stykke tøj er unikt. De miljøvenlige materialer kombineret med etiske produktionsbetingelser skal lede opmærksomheden til bæredygtig og traditionel forbrugeradfærd, der mange steder næsten er glemt. Tøjets høje kvalitet og det tidløse design sikrer, at den næste i søskendeflokken også kan videregive strikkernes navn og historie.
Vi ved at vi alene med Their Story ikke kan ændre verden, men vi ved, at vi sætter retning for bæredygtig og etisk tøjproduktion og viser, at det er muligt.
Har du spørgsmål, så ring eller send en SMS. Tak fordi du kiggede forbi!
- Rikke, Anne og Britta