Fri fragt ved køb over DKK 399

Levering & retunering

Fragt 

* Fragt koster DKK 34,- med GLS Pakkeshop, GLS Privat levering og GLS Erhvervslevering

* Vi tilbyder fri fragt på ordrer over DKK 500,-

Til leveringer i Danmark bruger vi GLS Pakkeshop; med mindre kunden kontakter os og specifikt efterspørger en anden metode. 

Leveringstiden i Danmark er typisk 1-3 hverdage. Alle vores pakker er forsikret og med track & trace-nummer. Ved afsendelse af din pakke vil du modtage tracking-nummer.

30 dages returret
Når du handler online på www.theirstory.dk har du 30 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder dit køb, og derefter returnere vare(r) til os. Din returret løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere varer bestilt i én ordre, men leveres separat, eller et produkt, der kommer i flere partier, kører perioden fra modtagelsen af det sidste produkt.

Du må kun håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes kvalitet og egenskaber.

For at udøve fortrydelsesretten, bør du sende en utvetydig erklæring til contact@theirstory.dk inden for 30 dage efter modtagelsen af varen.

Returnering 

Ønsker du at returnere en vare, kan du gøre dette på en meget nem måde. Find vejledningen her: https://theirstory.dk/pages/returvarer

Varer skal returneres til følgende adresse:

Their Story ApS
Knapløkke 10
6200 Aabenraa
Danmark
 

Det er vigtigt, at du sørger for varerne er pakket forsvarligt ind til forsendelsen.