FRI FRAGT I DANMARK VED KØB OVER 399 DKK

Om os

Their Story blev stiftet i 2017 på baggrund af grundlæggende værdier vedrørende forbrugeradfærd, miljø og et ønske om at fremme Women’s Empowerment i lande med en betydelig social ulighed. I vores øjne har forbruget af børnetøj til en hvis grad udviklet sig til en bølge, hvor kvalitet, miljøbevidsthed samt ordnede produktions- og arbejdsforhold ikke altid går hånd i hånd. Der er ofte hverken kendskab til hvor og hvordan det tøj, vi køber, bliver produceret.
 Hos Their Story har det højeste prioritet, at børnetøj er behageligt og allergivenligt. Derudover stiler vi efter at tilbyde et enkelt, charmerende og tidsløst design. Kombineret med en høj kvalitet, håber vi at disse aspekter er med til at modvirke vores smid væk-kultur og bidrager til at skabe forstærket fokus på miljøvenlige produkter.

Their Story’s produkter er fremstillet ved hjælp af håndarbejde, hvilket gør dem hver og især unikke. Ét produkt vil aldrig ligne et andet 100%. Vores produkter bliver strikket og syet af kvinder, der arbejder i behagelige omgivelser i Tyrkiet og Libanon. Vi nyder et tæt samarbejde med vores leverandører, som sikrer en høj produktionsstandard og et godt arbejdsmiljø for kvinderne.

Vi lægger ydermere stor vægt på, at kvinderne gennem deres ansættelse får en opgave de trives med, en egen indkomst, som bidrager til at styrke deres selvstændighed. Udover at strikke og sy produkterne, medvirker kvinderne bl.a. også til at komme med nye forslag til design af strikkemønstre. Hvert et enkelt produkt bærer sin egen historie med sig. Som kunde hos Their Story kan du købe vores produkter med god samvittighed, da vores garn og stof bliver nøje udvalgt med høje krav til økologi og kvalitet. Vi stræber efter at størstedelen af vores børnetøj er fremstillet af økologiske råvarer, helst af GOTS certificerede virksomheder. Fremtiden for vores børn og vores natur har stor betydning for os.

Med brugen af GOTS certificeret garn og stof garanterer vi bl.a.:
• Forbud mod børne- og tvangsarbejde
• Ordentlige ansættelsesforhold
• Produkter indeholder mindst 70% økologiske fibre
• Kvalitetskontrol
• Miljøbevidst fremstilling Al kemi skal opfylde kravene til toksicitet og nedbrydelighed